logo
Nákupní košík



Bazény, Zastřešení, E-shop, Kontakt
Menu bazén
 
 1/10 >> následující

Zahradní bazény

19.12.2013 10:04 | bio-bazeny

Záhradní bazényHodně z Vás by chtělo mít na zahradě bazén, ve kterém byste si mohli zaplavat, ale i po estetické stránce by vypadal velmi dobře. Naše firma Vám nabízí možnost zakoupení si bio - bazénu, kteří se podobá klasický zahradní zapuštěný bazén. Odlišnosti se však nacházejí v samotném bazénu, který je rozdělen na dvě části. Větší část bio - bazénu tvoří koupací část, kde si tedy můžete zaplavat, ta menší tvoří tzv. rostlinnou filtrační zónu. Mohli bychom říci, že bez ohledu na velikost Vašeho bio - bazénu, filtrační zóna by měla tvořit asi 20% z celkové velikosti bazénu. Pokud byste tedy měli zájem o chemicky čistý bazén, ve kterém nebudete mít chlorovou vodu, ale bude se Vám udržovat zcela jiným a pro Vás lepším způsobem, podívejte se na naši nabídku a rozhodněte se pro bio - bazén.

S bezchlorovou vodou a jiným udržováním čistoty souvisí i náklady na údržbu či na provoz bazénu. Ty jsou rozhodně v případě bio - bazénů nižší, než tomu je u klasických bazénech. Jak jsme již uvedli výše, bio - bazén je rozdělen na dvě části. Tvarem však připomíná celkem klasický bazén. Rozdělení na části se dá i v praxi pro Vás využít. Můžete například koupací zónu překrývat během chladnějších nocí a tak si své koupání prodloužit. Je důležité podotknout, že tyto dvě části jsou zcela oddělené od sebe to znamená, že se nemusíte ničeho bát.

 

Teplota bazénové vodyTeplota bazénové vody

Voda v bazénu musí mít i nějakou teplotu, abyste v ní mohli koupat. Rozhodně netřeba čekat, dokud ji jen slunce ohřeje a Vy až po několika týdnech okusit chuť koupání se v něm. Na to, aby voda byla teplejší, můžete použít různé solární kolektory, kterých je na trhu hned několik. Díky tomu, že se voda bude prohánět přes kolektor, který je umístěn na velmi slunném a teplém místě, bude teplá, někdy i vřelá, při smíchání se studenější vodou v bazénu Vám poskytne ideální kombinaci a teplotu. Samozřejmě, ohřev kolektorem si můžete regulovat.

 

Dezinfekce bazénů

Pokud jste měli dosud stres a starosti s tím, že musíte koupit chemické prostředky do Vašeho bazénu a následně je tam po dávkách nalévat nebo jinak rozpouštět, s tím může být konec. Údržba naší vody je velmi jednoduchá, dokonce se dá plně automatizovat.

Věříme, že jsme Vás přesvědčili o výhodách bio - bazénu, jak skvělé alternativě k bazénu klasickému. Díky technologií údržby vody tak neplave chlórem, ale naopak, v čisté vodě, která je příjemná na dotek, ale i na pohled. Bio - bazén určitě nezapadne tak přírodně do Vaší zahrady, jako koupací jezírko. Máte v něm však větší a lepší plochu na plavání a na koupání. Samotný výběr je však vždy jen na Vás. My Vám jistě poradíme a zodpovídáme Vaše dotazy, avšak Vy se musíte rozhodnout. Zda koupací jezírko nebo bio - bazén, není špatná volba a rozhodne se potěšíte, pokud se budete koupat v přírodní čisté vodě, bez chemických prostředků v krásném prostředí.



Sdílejte na sociálních sítích
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

 
 1/10 >> následující



Všechna práva vyhrazena - www.bio-bazeny.cz
Tvorba web stránek od GRANDIOSOFT




© Copyright 2011 | Bazény | Partneri | Tvorba web stránok od Grandiosoft | Blog

Soubory cookie používáme, abychom zajistili co nejlepší prohlížení našich webových stránek. Další informace naleznete na stránce jak používáme cookies
SOUHLASÍM    Odmítám