logo
Nákupní košík



Bazény, Zastřešení, E-shop, Kontakt
Menu bazén
 

Osvětlení jezírka

11.12.2013 10:50 | bio-bazeny

Pokud uvažujete nebo už máte doma náš bio - bazén či koupací jezírko, mohlo by Vás zajímat i jeho osvětlení. Světlo či v bazénu nebo v jezírku je velmi důležité zejména z estetického hlediska. Pokud se již setmí a venku je tma, ani jeden z těchto našich produktů není vidět. A to Vám pomůže změnit naše osvětlení, které velmi jednoduše nainstalujete do koupacího jezírka nebo do bio – bazénu.

 

Výhody biobazénů a koupacích jezer

O výhodách našich bio - bazénů jsme již napsali mnoho článků. Určitě však třeba připomenout, že slovo " bio " má skutečně i v tomto smyslu své opodstatnění. Zejména bezchlorová úprava vody dělá z našich bazénů něco mnohem víc, než jsou jen klasické bazény, kde přiléváte neustále chlór a někdy už nemůžete ani dýchat v takovém prostředí. Úprava vody bez použití chlóru je určitě novinka, která Vás potěší a kterou si ihned oblíbíte. Využili jsme na to různé chemické procesy, díky kterým se voda vyčistí a Vy se klidně můžete koupat či plavat v bazénu během celé sezóny.

Ani naše koupací jezírka nejsou špatným řešením, zejména pro ty, kteří by chtěli skloubit estetickou a funkční stránku dohromady. Jezírka, jak je všichni známe, zkrášlují prostředí zahrady a působí skutečně velmi elegantním dojmem. Většina lidí si při slově jezírko vzpomene jen na estetickou stránku, avšak my Vám nabízíme i tu funkční - samotné koupání se v něm.

 

Avšak co během večeře, když je už venku tma?

Určitě chcete, aby Vaše jezírko bylo krásné vidět a abyste jím mohli kochat. Ještě možná příjemnější pocit je tehdy, pokud se v něm koupete, všude tma, ale jezírko je osvětlené. Samotné osvětlení jezírka není vůbec zdlouhavý proces a můžete díky němu okouzlit nejen sebe, ale i své blízké či přátele, které pozvete k sobě domů. Při výběru osvětlení je důležité, abyste měli představu o celkovém efektu, který požadujete. Pokud mluvíme o osvětlení, máte na mysli celkové osvětlení jezírka, částečné nebo pouze na jeden segment v něm? Pokud pouze na něco, pak co bude objekt osvětlení? Vodní rostliny, doplněk v podobě nějakého vodníka nebo kameny, na které jste hrdý a vystavili jste si je u jezírka? Je rozhodně dobře vědět, na co se chcete zaměřit. Pak je již rozhodování snazší. My Vám v našem eshopu nabízíme hned několik typů lamp a osvětlení, které dokáží svým světlem splnit svůj účel a Vaše představy. Některé osvětlení však nemusí zůstat pouze u klasické barvě, ale můžete zajít i do různých pestrobarevných odstínů, díky kterým dokážete vytvořit zajímavé efekty. Osvětlení či lampy nemusíte mít pouze nad hladinou, některé jsou určeny i pod samotnou hladinu vody a tak dotvářejí celkové prostředí zcela jiným způsobem. Určitě je dobré, pokud byste si rozmysleli, co vlastně požadujete a my Vám již doporučím některé naše produkty tak, abyste byli s výsledným efektem spokojeni. Osvětlení není žádné tabu, určitě to není ani drahá záležitost a klidně si to můžete dovolit. Jsme tu pro Vás.



Sdílejte na sociálních sítích
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

 



Všechna práva vyhrazena - www.bio-bazeny.cz
Tvorba web stránek od GRANDIOSOFT




© Copyright 2011 | Bazény | Partneri | Tvorba web stránok od Grandiosoft | Blog

Soubory cookie používáme, abychom zajistili co nejlepší prohlížení našich webových stránek. Další informace naleznete na stránce jak používáme cookies
SOUHLASÍM    Odmítám