logo
Nákupní košík



Bazény, Zastřešení, E-shop, Kontakt
Menu bazén
 

Jaký jezírkový vysavač

11.11.2013 11:43 | bio-bazeny

Jaký jezírkový vysavačV případě, že máte doma jezírko, bazén nebo nějakou nádrž s vodou, se vám už určitě stalo, že po čase byla voda kalná a vy jste viděli různé usazeniny, jejichž objem a množství se neustále zvětšovalo. Tento fakt a pohled netěší snad nikoho a obzvláště, pokud péči věnujete dostatečně mnoho času. Pokud uvážíte, že jezírko je až příliš znečištěné, máte v podstatě 2 možnosti, jak to napravit.

První je, že jezírko vypustíte a budete ho pracně čistit. Zde však vznikají další problémy, které souvisejí s celkovým vypuštěním. Prvním z nich je, kam dáte ryby a rostliny, které v něm máte. Ano, můžete je dát do nějaké nádoby, avšak zde nebudou žít příliš dlouho. Při výměně celého objemu vody byste neměli dávat živočichové ihned do jezírka, protože nová voda ještě neobsahuje dostatečné bakterie, které jsou pro ně nezbytné. To můžete urychlit koupí různých přípravků, které vám nasazení ryb a rostlin umožní během pár dní či hodin.

Druhou alternativou by mohlo být použití jezírkového vysavače. Ten zakoupíte i v našem obchodě. Tento vysavač v podstatě nemá konkurenci a pokud byste hledali něco lepšího, zřejmě byste nepochodili. S takovým vysavačem víte odsát kal, špínu a různé usazeniny i na dně jezírka bez nejmenších problémů. Samozřejmě, třeba si dát pozor na celkovou hloubku jezírka, i když vysavač dokáže vysát i z více než 2 - metrové hloubky, ty 2 metry jsou častokrát jeho hranicí, pokud ještě vysává dostatečně dobře a účinně. O vysávání se stará relativně velký motor a o sání i trubky, do kterých se vejde špína o velikosti maximálně 1cm. Samotné tělo vysává je většinou z kvalitního plastu, nic nevrže a vše bez problémů funguje.

Princip vysavače je v tom, že má dvě komory. Jednou komorou se nasává nečistota, která se nachází ve vašem jezírku a tou druhou se dostává pryč z vysavače. Je to jednoduché a velmi účinné řešení, na kterém se prakticky nemá co velmi pokazit a pokud už něco se vyskytne, náhradní díly jsou dostupné. K vysavači jsou i různé nástavce, kterými dokážete ještě efektivněji vysát vše, co do jezírka nepatří. Díky tomu bude Vaše jezírko ještě čistší.

Pokud byste chtěli vysát řasy z vašeho jezírka, pak je na místě zakoupení si chemických produktů, které řasy oddělí od kamenů a od jiných předmětů v jezírku a tak vysávání bude o to účinnější. Co je však velmi podstatné, vysavač vám šetří váš čas a to v porovnání s celkovým vyprázdněním a následným vyčištěním jezírka i více než o polovinu. Model, který nabízíme na našem eshopu se hrdě řadí k těm nejlepším a pokud byste uvažovali o koupi jezírkového vysavače či vysavače do vody, pak tato volba je pro vás určitě ideální. I když je samozřejmé, že vysavač budete používat jen sporadicky a lze jen jednou či dvakrát do roka, nemusíte se obávat, že by se na něm začala objevovat rez nebo jiné příznaky koroze.


Fotogalerie


Sdílejte na sociálních sítích
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

 



Všechna práva vyhrazena - www.bio-bazeny.cz
Tvorba web stránek od GRANDIOSOFT




© Copyright 2011 | Bazény | Partneri | Tvorba web stránok od Grandiosoft | Blog

Soubory cookie používáme, abychom zajistili co nejlepší prohlížení našich webových stránek. Další informace naleznete na stránce jak používáme cookies
SOUHLASÍM    Odmítám