logo
Nákupní košík



Bazény, Zastřešení, E-shop, Kontakt
Menu bazén
 

Zakrytí bazénů

6.11.2013 09:52 | bio-bazeny

Pokud jste vlastníkem zapuštěného bazénu, uvažujete možná o jeho využití i tehdy, pokud to za normálních podmínek počasí nedovoluje. Mám na mysli zejména déšť nebo i menší teploty, které jsou pro koupání v klasickém bazénu nebezpečné a hrozí, že byste prochladli nebo jinak onemocněli. Pro vás je možná řešení v zakrytí bazénu. Samotné zakrytí bazénu má nesporné výhody a všechny jejich postupně odhalíte během provozu bazénu. Začneme tou nejdůležitější a tudíž, že bazén můžete využívat i když prší, je venku chladněji nebo to celkově počasí nedovoluje. Určitě toto je důvod, pro který se rozhoduje většina majitelů zapuštěných bazénů. Právě tento typ bazénu by měl být mnohem odolnější než jeho nadzemní konkurenti a měli byste jej využívat i delší období. Krytí je tak těsné na bazénu, že neumožňuje teplotě, která je v něm, pronikat ven a tudíž bazén se neochlazuje, ale naopak drží si svou teplotu. Pokud byste chtěli nějaký čistý vzduch z venku, pak stačí, pokud byste si otevřeli okno přesně pro tento účel, které najdete v samotném krytí. Slyšeli jste už určitě o škodlivosti UV záření a tedy o slunečních paprscích, které nemají vždy jen pozitivní účinek na naše tělo a organismus. Zatáhnete si střechu a je po starostech. Krytina totiž nedovoluje pronikat tímto škodlivým paprskům a tudíž jste jistým způsobem chráněn.

 

Zakrytí bazénů   Zakrytí bazénů   Zakrytí bazénů

Zakrytí bazénu se dělá pro bazény ale i bio - bazény, jejichž šířka nepřesahuje 9 metrů. Pokud si to znázorníte, je to skutečně velký rozměr. V naší nabídce naleznete krytí pro různé druhy bazénů, které se vyznačují různými parametry. Naším cílem je co nejlépe zakrýt každý bazén a tak poskytnout klientovi dostatečný komfort. Stačí, když byste si prohlídli typy a druhy krytin bazénu a vybrali si ideální možnost pro vás. Samozřejmě, jsme vám neustále k dispozici av případě jakýchkoliv dotazů se můžete obrátit na nás a my vám s radostí poradíme.

Při výběru byste měli dívat zejména na kvalitu bazénové krytiny ale i na estetickou stránku. Podstatné je, do jakého stylu se snažíte mít zahradu a podle toho vybrat i zastřešení. Jsou k dispozici různé druhy, různé barvy a provedení, které jsou i z různých materiálů a proto byste neměli nad výběrem mávnout rukou ale vybrat si ideální řešení. Na konci je důležité, abyste byli se svým výběrem as našim zrealizováním spokojeni.

Kromě toho byste měli vědět alespoň přibližně, o jaký typ byste měli zájem. Existují totiž zastřešení, které vás chrání z vrchu ale iz bočních stran ale i takové, kde chránění z přední a zadní strany chybí. Jsou různé variace těchto zastřešení a proto byste již měli mít na začátku jasno, co budete asi požadovat. Existují na zastřešení i dvířka, kterými dokážete zabránit například vašim dětem nebo nezvaným hostům, aby se vykoupali ve vašem bazénu. Vždy je však výběr na vaší straně a my se ho budeme snažit do detailu zrealizovat.


Fotogalerie


Sdílejte na sociálních sítích
Facebook  Twitter  Google  LinkedIn  Pinterest  Email  Print

 



Všechna práva vyhrazena - www.bio-bazeny.cz
Tvorba web stránek od GRANDIOSOFT




© Copyright 2011 | Bazény | Partneri | Tvorba web stránok od Grandiosoft | Blog

Soubory cookie používáme, abychom zajistili co nejlepší prohlížení našich webových stránek. Další informace naleznete na stránce jak používáme cookies
SOUHLASÍM    Odmítám